RólunkNemzetközi elismeréssel Magyarországon is kiemelkedően magas minőségi elvárásoknak megfelelő alumínium felnyíló-, toló-, harmonika- és egyéb ajtók, nyíló-, bukó-ablakok egyedi különleges nyílászárók, kombinált portálrendszerek, erkélyek beépítése, külső- és belső üvegfalak, függönyfal rendszerek, télikertek, bevilágító tetők gyártása és forgalmazása cégünk fő tevékenysége. Az Alukombi Kft. egyedi méretben, a RAL színskála szerint, s azon túl, széles választékban, az Ön kívánsága szerint készíti el álmai nyílászáróját. Az iparág szakmai színvonalának emelése, az átláthatóság elősegítése és a szolgáltatások minőségének javítására tett intézkedések, már magában foglalják mindazt az elvárást, amely ma elengedhetetlen egy kisvállalkozás sikeréhez. A tudás megszerzése, hasznosítása, a rendelkezésre álló eszközök felhasználása a gazdasági növekedés, a fejlesztés az egészséges nemzeti létezés egyik alap-, és hajtó-eleme cégünk működésének.

Cégünk története

2000-ben alakult cégünk elsősorban alumínium szerkezetek gyártásával- és szerelésével foglalkozik. Kezdetben egy kisebb műhelyben dolgoztunk, de cégünk dinamikus fejlődése szükségessé tette egy nagyobb, ma már több mint 400m2-es üzem létrehozását. A tervezéshez, kivitelezéshez folyamatosan fejlesztjük eszköz-, valamint gépparkunk. Partnercégek kapcsolattartása további távlatokat nyitott meg az alumínium nyílászárórendszerek fejlesztésében. A gyártott termékek kiemelkedően magas minőségét a megfelelő szakismeret, géppark és gyártási tapasztalat biztosítja. 

Az Európai Unióhoz való csatlakozás mind a munkavégzésben, mind a kereskedelemben széles lehetőséget nyitott vállalkozásunk előtt. Egyre bővülő hazai, valamint nemzetközi kapcsolatokra, ezen felül, elégedett ügyfelekre tettünk szert.  Biztonságtechnikai, baleset-, egészségvédelmi rendszert alakítottunk ki, mellyel a mai napig balesetmentesnek mondhatjuk az üzem tevékenységét. Dolgozóink rendszeresen balesetvédelmi oktatáson vesznek részt. Fokozottan ügyelünk alkalmazottaink szociális ellátottságára.
Üdvözlettel:

Zobolyák György

További információért és rendelésért kattintson a KAPCSOLAT gombra:


Főoldal | Rólunk | Referenciák | Kapcsolat